Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları fevkda sayılan tüm değçalışmakenlere demetlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son perese kritik bir öneme sahiptir.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Örneğin, yangın merdiveni baplarının belli başlı bir alev dayanımı süresine ehil olması veya yangın sırasında tütün intikalini engellemesi kabil standartlara yakışır olmaları gerekmektedir.

→ Yangın merdiveni baplarının kendiliğinden kapanma özelliği olmalı ve ürkü bar, yaylı menteşe, tütün sızdırmaz fitili olmalıdır. 

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini çıkarmak için kullanılan özel layihamlı baplardır.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya başka müstacel durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlayacak kifayetli Yangın Merdiveni Kapısı kaçış yolları ile donatılır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fakat genelde Yangın Kapısı Fiyatları kullanılan biçimi aşağı dürüst itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik düzen şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı karınin epey anlayışlevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Kaçış yollarının farklı kat ve sair mekanların bâtıninden geçerek korunmuş alana ulaşmasına cevaz verilmelidir. Kaçış yollarının ve merdivenlerinin korunmuş mekanlara ve veya sokağa oluşturulan baplarının genliği 120 cm’den az olmamalı; bu baplar içeriden hariçya dürüst kilitsiz olarak açılmalı ve kendiliğinden olarak kendi kendine kapanacak ve yangın dayanımı en azca 120 dakika olacak şekilde bünyelmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine Yangın Çıkış Kapısı sahiptir.

Report this wiki page