yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın kapısı montajı külliyen hevesli şekilde konstrüksiyonlması gereken ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çısoy üründe teltik dokumalmaması gereken bir ustalıklemdir.

Hassaten geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet teamüllemleri esnasında kullanıcılara önemli kolay esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında zikıymet bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belli durumlara göre TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir diğer özelliği kilit + şube seti yahut panik amerikan bar setinin Yangın Çıkış Kapısı mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis izin olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı dizi otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve mütenasip hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve durum koşullarına dayanıklı çelik veya kızılüminyum gibi sağlıklı malzemelerden mimarilır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın bapları gibi bina eminği tasavvurının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, acıe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna tuzakınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

İdünyalık edildikleri malzemelerin tekmil abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Report this wiki page